stworzyliśmy unikatowy styl, będący połączeniem japońskiej tradycji z polską kreatywnością. Składniki sushi zmieniają się z porami roku i ich dostępnością. Eksperymentujemy i szukamy nowych połączeń.
Nigiri z boczniakiem
Mleczaj rydz (Lactarius deliciosus)
Lokalnie
stworzyliśmy unikatowy styl, będący połączeniem japońskiej tradycji z polską kreatywnością. Składniki sushi zmieniają się z porami roku i ich dostępnością. Eksperymentujemy i szukamy nowych połączeń.
Pstrągi potokowy (Salmo trutta m. fario)
Gunkanmaki z kukurydzą
Sezony
stworzyliśmy unikatowy styl, będący połączeniem japońskiej tradycji z polską kreatywnością. Składniki sushi zmieniają się z porami roku i ich dostępnością. Eksperymentujemy i szukamy nowych połączeń.
Nigiri z papryką
Wegańskie sushi
Jesteśmy pierwszym lokalem w Polsce, który tworzy roślinne sushi.
Ryż
Obecnie używamy ryżu Nishiki z Kalifornii. Nasz ryż jest zawsze świeżo przygotowany.
Problem with cookies.
It looks like cookies on your browser are disabled or they do not operate properly.
Move the map to the place of delivery
Some of the items in our menu are available only for adults. Are you an adult person?