Image

Torciki - nasz signiture dish

Youmiko style

stworzyliśmy unikatowy styl, będący połączeniem japońskiej tradycji z polską kreatywnością. Składniki sushi zmieniają się z porami roku i ich dostępnością. Eksperymentujemy i szukamy nowych połączeń.

Image

Nigiri z boczniakiem

Image

Mleczaj rydz (Lactarius deliciosus)

Lokalnie

stworzyliśmy unikatowy styl, będący połączeniem japońskiej tradycji z polską kreatywnością. Składniki sushi zmieniają się z porami roku i ich dostępnością. Eksperymentujemy i szukamy nowych połączeń.

Image

Pstrągi potokowy (Salmo trutta m. fario)

Image

Gunkanmaki z kukurydzą

Sezony

stworzyliśmy unikatowy styl, będący połączeniem japońskiej tradycji z polską kreatywnością. Składniki sushi zmieniają się z porami roku i ich dostępnością. Eksperymentujemy i szukamy nowych połączeń.

Image

Nigiri z papryką

Wegańskie sushi

Jesteśmy pierwszym lokalem w Polsce, który tworzy roślinne sushi.

Image
Image



Ryż




Obecnie używamy ryżu Nishiki z Kalifornii. Nasz ryż jest zawsze świeżo przygotowany.